Scheidingsmediator nodig?
Bel vrijblijvend: 040 - 799 99 60
Home > Echtscheidingsadvocaat
echtscheidingsadvocaat Eindhoven

Echtscheidingsadvocaat in Eindhoven

Waarom niet naar een echtscheidingsadvocaat?

Een mediator kan u, net als een echtscheidingsadvocaat, tijdens het gehele scheidingstraject begeleiden en ondersteunen. Als mediator gaan we voor een gezamenlijk belang en een win-win situatie waarin beide partijen zich kunnen vinden. Dit is uiteindelijk voor iedereen beter. Omdat wij geen advocaat zijn kunnen wij bovendien concurrerende tarieven hanteren die beduidend lager zijn dan de uurtarieven van een advocaat. Wij zorgen altijd voor persoonlijk passend advies op maat en onderscheiden ons door een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen een vaste echtscheidingsadvocaat

Als echtscheiding mediator kunnen we u begeleiden gedurende het gehele traject van het scheiden. We zorgen ervoor dat aan alles wordt gedacht, zodat u met een gerust gevoel naar de toekomst kunt kijken. Voor het formele gedeelte van het indienen van het echtscheidingsverzoek werken wij samen met een echtscheidingsadvocaat. Alleen een advocaat is hiertoe bevoegd. Door een vaste samenwerking met een ervaren advocaat uit de buurt kunnen wij de gehele echtscheiding voor u afwikkelen.

Kortom, een echtscheiding met behulp van een mediator is vaak vriendelijker, sneller én goedkoper en zorgt voor een betere basis voor de toekomst. Bel voor een kosteloos informatiegesprek naar 040 - 799 99 60.