Scheidingsmediator nodig?
Bel vrijblijvend: 040 - 799 99 60
Home > Mediation
Puzzelstukjes samenvoegen als symbool voor mediation

Mediation in Eindhoven

Mediation voor het oplossen van een geschil

Heeft u een specialist in Eindhoven nodig omdat u een scheiding wilt aanvragen? Onze scheidingspraktijk kan u van dienst zijn in het begeleiden van uw scheidingsproces. In geval van mediation gaan partijen in overleg met elkaar op zoek naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar en bevredigend is. Mét elkaar de scheiding regelen en niet tégen elkaar. Dat scheelt u veel tijd, energie en geld.

Mediaton is sneller, vriendelijker en goedkoper

Als mediator hanteren wij concurrerende tarieven die veel lager liggen dan de tarieven die een advocaat hanteert. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor mediation. Wij kunnen de gehele echtscheiding voor u afwikkelen. Hiervoor werken we in de regio Eindhoven samen met een vaste echtscheidingsadvocaat. Uiteindelijk zult u op deze manier uw echtscheiding niet alleen beter geregeld hebben, maar ook sneller en vele malen voordeliger.

Echtscheiding? Maak gebruik van bemiddeling

Ligt u in een scheiding met uw partner en komt u er niet met elkaar uit? Dan is mediation zeer geschikt. Scheiden is namelijk niet alleen een financieel en juridisch proces, maar ook een emotioneel proces. Bij mediation wordt veel aandacht besteed aan het feit dat partners op een zorgvuldige en respectvolle manier van elkaar scheiden. Dit is vaak van zeer groot belang wanneer er minderjarige kinderen betrokken zijn bij een scheiding. Voor kinderen is het belangrijk om na een scheiding op een normale manier te kunnen blijven communiceren met beide ouders. Maar ook dat beide ouders onderling nog een goede communicatie met elkaar hebben. Door in de regio Eindhoven een van onze mensen te laten optreden als mediator scheelt dat u in de toekomst veel ellende.

De voordelen van mediation op een rij:

  • goede communicatie onderling
  • betere basis voor de toekomst
  • beter voor de kinderen
  • sneller dan een proces
  • aandacht voor de emotionele kant
  • goedkoper dan scheiden via een advocaat

Mediation is ook geschikt voor wijzigingen of onenigheid ná een echtscheiding of als u uit elkaar gaat zonder dat u getrouwd bent.